کد خبر 1709867
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۴

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی نواصولگرا نوشت:

اگرچه وضعیت دو دور مذاکرات تاکنون به شکل عجیبی مثبت بوده و طرف مقابل، عملا متن خواسته‌های ایران را پذیرفته، اما همین اتفاق عجیب، باید ما را هوشیار کند. سوالی که باید از خود بپرسیم این است که چرا چنین فضای مثبتی وجود داشته و آیا احتمال دارد که برعکس شود؟ گرچه ما هم امیدواریم که این مذاکرات به نتیجه انتفاع اقتصادی برسد اما پاسخ به این پرسش‌ها، وظیفه ما در این لحظه است.

اگر بخواهیم کمی‌ بدبینانه به احتمالات پیش‌رو نگاه کنیم، چند گزینه وجود دارد.

۱. احتمال دارد که آمریکا به دنبال شرطی کردن اقتصاد ایران، بالا بردن انتظارات جامعه و در نهایت تحت فشار قرار دادن تیم ایرانی باشد و در یک نقطه زمانی، ناگهان خواسته‌های غیرمنطقی سابق خود را روی میز بگذارد تا اگر مورد پذیرش ایران قرار نگرفت، اقتصاد و جامعه ایران به‌هم بریزد.

۲. گزینه دوم، احتمال حمله نظامی در میان مذاکرات است. یا رژیم به تنهایی و یا رژیم و آمریکا در همکاری مشترک، سعی کنند ایران را خوشبین به مذاکرات و بی‌توجه به حمله نظامی کند تا در نهایت یک حمله غافلگیرانه انجام دهد. باید توجه داشت که حجم بالایی از سلاح در همین روزهای مذاکره به منطقه آورده شده است. گرچه در این زمینه، دستور مقامات عالی نظام، آمادگی بسیار بالا در عرصه امنیتی و نظامی است و هیچ غافلگیری در کار نخواهد بود ان‌شالله.

۳. احتمال دیگر این است که ترامپ سعی دارد تا با کنترل تنش در وضعیت کنونی جنگ تجاری و احتمالات مربوط به رکود در اقتصاد آمریکا، این برهه زمانی را بگذارند. یعنی ریسک جنگ در منطقه و افزایش قیمت نفت را از سر بازار بردارد. لذا در این برهه زمانی با ایران درگیر نخواهد شد و سعی خواهد کرد مذاکره را پیش ببرد. اگر به توافق مورد نظر خودش رسید، که امضا می‌کند. اگر نرسید با گذر از این برهه زمانی، به همان مسیر تنش سابق برمی‌گردد.

اینها احتمالاتی است که شواهد مختلفی در نفی یا اثبات خود دارد. حکم عقل این است که برای هرکدام یک بسته‌ی سیاستی داشته باشیم تا در صورت اتفاق افتادن، علاج سریع برای آن صورت گیرد. بسته‌ی اقتصادی، سیاسی و رسانه‌ای برای عدم توافق، اتفاقا دست تیم مذاکره کننده را پر خواهد کرد تا با قوت بیشتری در مقابل طرف آمریکایی بایستند.

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۱:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
    0 4
    خوش بینی افراطی الزامی است
  • IR ۱۱:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
    0 1
    چون شرافتمندانه نیست!!!!!!
  • IR ۱۱:۲۴ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
    0 1
    با این دولت ؟؟؟؟؟
  • IR ۱۱:۲۷ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
    1 0
    فعلا که عراقچی جونتون گفته شاید اختلافات در حدی باشد که نشود توافق کرد!!!
  • IR ۱۱:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
    1 1
    به نظر من این مملکت با سرعت نور به سمت جنگ داره میره چه قبول کنم چه نه
    • IR ۱۲:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
      0 0
      دلار خریدی ؟؟!
  • IR ۱۱:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
    0 0
    نه خوشبینی نه بدبینی مضحکترین شعار این مذاکرات نیمه مستقیم است. مگه میشه؟ آدم عاقل و صادق در هیچکاری بدون خوش‌بینی ورود نمی‌کند.
  • علی IR ۱۲:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
    0 0
    خود رهبر م گفت بدبین نیست ولی به طرف مقابل زیاد خوشبین نیست بخدا به پیر به پیغمبر اعتماد به قاتل شهید سلیمانی درست نیست ما اینمهه شهید دادیم شهدای مدافع حرم امنیت شهدای جنگ هشت ساله همه و همه بخاطر این امریکای جنایتکار و سگ هارش اسراییل بوده عزت خودمون نباید از دست بدیم چرا باید وقتی دشمنی امریکا و اسراییل میبینمیم برای داشته های برحقمون باهاشون مذاکره کنیم
  • IR ۱۲:۵۹ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
    0 0
    چون مخالفان مذاکره که سود میلیارد دلاری از وضع موجود می برند به اسم انقلابی سوپر اجازه این کار را نمی دهند
  • IR ۱۳:۵۲ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۷
    0 0
    موضوع مذاکره، ساختن یا نساختن بمب اتم نیست، بلکه توانایی ساختن سریع آن است. هدف آمریکا، از بین بردن توان ساخت بمب اتم ایرانی در کمتر از یک سال است، بدون آنکه تحریم ها را واقعا و برای همیشه بردارد. اگر ایران، توان ساخت سریع بمب را از دست بدهد، هم تحریم ها باز میگردد و هم خطر حمله نظامی. در مذاکرات، نباید بر سر توانایی ساخت سریع بمب، معامله کرد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس

OSZAR »